* Рецептата е подходяща за онези, които имат уред за готвене на пара

Продукти: 1-1,5 кг треска или друга бяла рибо, 2 портокала, 1 суп. лъж. градински чай, 2 суп. лъж. зехтин, сол и черен пипер на вкус

Приготвяне: Кората на портокалите се настъргва на ренде. Бялата част се обелва, а самия плод се нарязва на кръгчета. В тиган загрейте зехтина и запържете в него градинския чай и парчетата портокал от двете страни по 1 минута. От рибата изрежете филетата и ги нарежете на порции от 100-200 г. За всяка порция изрежете от пергаментова хартия или хартия за печене правоъгълници с размери 40х50 см. Върху едната страна на правоъгълника поставете парчето риба, поръсете с настърганата кора от портокал, посолете и поръсете с черен пипер. Добавете 1-2 кръгчета портокал и плътно загърнете, като оформите добре затворен плик. Постовете пакетите в съда за готвене на пара и гответе 15-20 минути.

Можете да сервирате заедно с пакета.